Bus huren Ouderkerk of Gouda

Huur in Ouderkerk of Gouda de juiste bus

Of u nu op vakantie gaat naar Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk, u bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van een 9 personenbus. Ook voor een dag of weekendje weg zijn de bussen van Autoverhuur D. Spek ideaal.

goedkoop busje kilometervrij

Vakantie geboekt, maar nog geen vervoer?

Heeft u de wintersportvakantie geboekt? Zoekt u alleen nog naar vervoer? Huur bij Autoverhuur D. Spek bussen voor 6 tot 9 personen. Tegen een voordelig tarief hebben wij een bus voor u gereed staan. Uiteraard winterklaar.

Iets te vieren en een bus nodig?

U kunt voor allerlei gelegenheden een bus nodig hebben. Wij voorzien regelmatig voetbalteams, vrijgezellenfeestjes en andere dagtrips van vervoer. Er wordt ook dankbaar gebruik gemaakt van onze bussen bij weekendjes uit. Zo gaat u zorgeloos met z'n allen op stap. Het is daarbij mogelijk om meerdere bussen te huren.

Van alle gemakken voorzien

Autoverhuur D. Spek gaat flexibel om met de tijden voor het ophalen en terugbrengen van de bussen. Uiteraard bent u bij ons verzekerd van:

- Winterbanden voor uw veiligheid
- Veiligheidspakket (brandblusser, hesjes etc.)
- ANWB Pechhulp met vervangend vervoer, ook in het buitenland

Wij zijn gevestigd in:             -Ouderkerk aan den IJssel, Harmanshoeve 7. Dit ligt tussen Gouda en Rotterdam in. Vlakbij Krimpen, Lekkerkerk, Bergambacht en de overige dorpen van de Krimpenerwaard.

                                              -Gouda, Industriestraat 1c  

Klik op onderstaande foto's om naar de bijhorende pagina te gaan.

9 persoons busje airco