Autoverhuur

Auto huren?

Reserveer bij Autoverhuur D. Spek uw auto voor zorgeloos vervoer. Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikt personenbusje of personenauto. Gezien onze jarenlange ervaring met auto's zijn wij een betrouwbare partner. U kunt daarbij rekenen op een gunstig tarief.

peugeot citroen hyundai

Uitstekende service

Wij kijken niet op een minuutje en houden van persoonlijk contact met onze klanten. We zien de klanten bij Autoverhuur D. Spek dan ook regelmatig terugkomen. Of u nu een auto nodig heeft voor werk, vakantie, een feestje of een weekendje weg, bij ons kunt u terecht voor het vervoer dat u nodig heeft. De auto's zijn geschikt voor 4 tot en met 7 personen, en de bussen voor 6 tot en met 9 personen.

Huur uw auto kilometervrij!

Bij Autoverhuur D. Spek kan u kilometervrij rijden door heel Europa. Wij kennen geen maximum aantal kilometers om met de bus of auto te rijden. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons wagenpark verkeert dan ook in uitstekende staat. U heeft veel bagageruimte in onze bussen. 

Klik op de onderstaande afbeeldingen om naar de desbetreffende pagina's te gaan. U kunt ook naar het overzicht gaan, waar alle auto's op een rijtje staan.