Aanhanger huren Krimpenerwaard

Heeft u een aanhangwagen in de Krimpenerwaard nodig? Autoverhuur D. Spek heeft voor u een aanhanger te huur. Bij ons huurt u de beste aanhangers voor allerlei doeleinden, tot en met het vervoeren van auto's en boten. Onze aanhangers zijn uitstekend onderhouden en makkelijk zelf te gebruiken.

Aanhanger nodig? Autoverhuur D. Spek!

Het is maar net waarvoor u een aanhanger wilt huren. Autoverhuur D. Spek heeft de volgende soorten aanhangwagens voor u klaar staan:

Aanhanger aluminium 1300 kg
Dé ideale tandemasser met veel laadvermogen voor het vervoeren van al uw spullen

Autoambulance 2400 kg
Onze autotransporter voor het veilig vervoeren van auto’s

Boottrailer 2000 kg
U vervoert met onze boottrailer een boot met een lengte tot 6,5 meter

Aanhanger met huif 750 kg
Deze handige aanhanger is afsluitbaar door de afneembare opbouw

Huur een aanhangwagen inclusief persoonlijke service

Als u kiest voor Autoverhuur D. Spek, dan krijgt u kwaliteit. Met ons AutoCrew autobedrijf hebben wij een jarenlange ervaring met allerlei voertuigen. U kunt dus ook voor andere diensten bij D. Spek terecht. Autoverhuur D. Spek is van een eenmanszaak uitgegroeid tot hét servicepunt voor de Krimpenerwaard. Eén ding is in al die jaren niet veranderd en dat is de persoonlijke service. Met een passie voor auto’s voelen onze medewerkers zich oprecht betrokken bij de klant.

Zie zelf wat onze klanten zeggen. Wel zo betrouwbaar toch? De huurders van auto's en aanhangwagens gaan dan ook altijd weer tevreden de deur uit.

Uw aanhanger huren in de Krimpenerwaard

Ons nieuwe, moderne bedrijfspand vindt u aan de IJsseldijk bij Ouderkerk aan den IJssel. Wij zijn goed bereikbaar vanuit alle dorpen van de Krimpenerwaard, Krimpen a/d IJssel en Capelle aan den IJssel.

Het huren van uw aanhanger werkt simpel én snel:

  • Bel ons met uw vraag op telefoonnummer 0180 681350
  • Maak direct uw keuze en reserveer via onze webpagina 'Aanhanger huren'