Busje huren gouda

Vanaf 2021 kunt u een busje huren in Gouda bij onze nieuwe vestiging op de Industriestraat. U kunt bij ons goedkoop een caddy of combo huren, een busje huren, een verhuisbus huren of een bakwagen huren. We hebben altijd goed onderhouden en betrouwbare voertuigen klaar staan die u eenvoudig en snel kunt reserveren via onze website.

Bus huren gouda

Een bus huren in Gouda is snel geregeld door de bus online te reserveren via onze website. Wij verhuren diverse typen bussen;

  • Verhuisbus
  • Diverse personenbus tot de 9-persoons bus
  • Bestelbus

U kunt een bus huren per dag, maar ook voor een langere termijn via onze shortlease. De bus mag mee naar het buitenland als groepsvervoer op vakantie, met een busje op wintersport, een busje voor festivals etc. De kosten per dag worden lager naarmate de bus langer wordt verhuurd. Bekijk ons aanbod aan bussen te huur in Gouda om de kosten te vinden en direct online een bus te huren.

Ook verhuur buiten Gouda

We bedienen met de verhuur van bussen klanten uit de gehele regio om Gouda. Zo leent onze nieuwe vestiging in Gouda zich goed voor wanneer u een bus wilt huren in Moordrecht, Zuidplas, Reeuwwijk, Haastrecht, Stolwijk, Zevenhuizen, Moerkapelle, Boskoop of Bodegraven. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.