Autoverhuur Gouda

 

Per 1 januari is de familie van Eijk (Martien en Jannie) gestopt met de diensten van Michaelis autoverhuur. Per 1 maart 2021 heeft Autoverhuur D. Spek dit overgenomen en zullen de diensten van Michaëlis autoverhuur vervolgens doorgaan onder de naam Autoverhuur D. Spek.

Sinds vele jaren is Michaëlis Autoverhuur een begrip in de regio Midden-Holland voor het huren of leasen van alle soorten personen- en goederenvoertuigen zonder chauffeur. Hierbij ligt de nadruk op de mogelijkheid voor de particulier om met een normaal rijbewijs goederen (b.v. voor een verhuizing, grote aankoop of deelname rommelmarkt) te kunnen vervoeren.

Of om, voor een vakantie of familie-uitje, de scoutinggroep, of de grote werkopdracht, een grotere groep mensen gemakkelijk en flexibel zelf te kunnen verplaatsen, zonder buitensporige kosten.

Een ruime keus bij Michaëlis autoverhuur

  • Personenauto's
  • Personenbussen
  • Diverse soorten bestelwagens en verhuisbussen
  • Aanhangwagens
  • Verhuiswagens t/m 18 kubieke meters

Een goede uitrusting ...Wij leveren al ons materiaal in goede technische en cosmetische staat aan de klant af. Onze vloot is geheel opgebouwd uit gerenommeerde merken zoals o.a. Mercedes,Volkswagen, Fiat en Ford.

Wij letten op comfort, zuinigheid, rij- en grootst mogelijk parkeergemak, zoals u dat voor uw eigen wagen zou doen.
Wij leveren sjorbanden, E.H.B.O. trommels, brandblussers en noodkoffers waar dit nodig is, en in overleg andere zaken waaraan u behoefte zou kunnen hebben (evt. tegen meerprijs).

...en goede prijzen.

Short-leasen of huur. Voor zeer korte of langere termijn.Vraag naar onze prijzen die onder alle omstandigheden interessant zijn. Nog aantrekkelijker zijn onze prijzen voor het weekeinde of lange 
periodes.